FörsamlingsprogramKlicka här för större och utskriftsvänlig version

Aktuellt

Hej kära vänner i Norrköping,

Här kommer sommarprogrammet. Tack för en mycket trevlig och konstnärlig pingstfest, stort tack till alla musiker, dansare och andra eldsjälar som gjorde festen möjlig!

Det blir en del förändringar till hösten, eftersom jag ska flytta från Järna och ta över ansvaret för Stockholms församling. Det innebär att jag inte längre kommer att ha möjlighet att komma till Norrköping på söndagar. Därför kommer Människovigningens handling fr o m hösten att äga rum på lördagar istället för på söndagar. Jag är medveten om att det är en stor omställning för er och för församlingsängeln, men ändringen har också några fördelar. Till exempel kan vi på en lördag mycket lättare få hit en av mina kollegor med ett spännande bidrag. Så kommer Carl van der Weyden att besöka oss med ett spännande och berörande bidrag om sin resa till Auschwitz med Peter Selg. (Datum för besöket annonseras separat).

Nytt till hösten är också att jag även kommer att vara tillgänglig på fredagarna innan vår gemensamma lördag, för samtal, biktsakrament, hem/sjukbesök och för ett gemensamt studium. Inspirerat av ett arbete som Armen Tougu, en kollega i Stuttgart, har gjort över många år för att fördjupa upplevelsen av Människovigningens handling, hade jag impulsen att börja ett liknande arbete tillsammans med er: att tillsammans steg för steg fördjupa vår förståelse och upplevelse av orden i Människovigningens handling.

Nu önskar jag er alla i förväg en underbar sommar och ser fram emot att träffa er igen den 2:a juni.

Varma hälsningar,

Sigrid

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Registrera dig för att få programmet och nyheter från församlingen i Norrköping.

Genom att klicka på prenumerationsknappen godkänner du att informationen du lämnat får behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Kontakt

Ansvarig präst:
Felix Nieriker
tel 073 67 93 211
felix.nieriker@gmail.com

Info:
Christel Andersson
tel. 070-974 65 95

Kassör:
Olle Andersson
ollea50@outlook.com

Adress

Helgeandskapellet
Helgeandsgatan 8
602 41 Norrköping

Gåvor och bidrag till församlingen i Norrköping

bankgiro: 338-2454

eller till …