AktuelltHär kan du ladda ner programmet och anmälan till sommarens Östersjömöte!


J U L B R E V 2023

I slutet av oktober var det dags för styrelsemöte i Järna igen, vi gjorde en tillbakablick på Davides förflutna och framtid. Vi fick även med viss sorg avtacka Christel Anderson som suttit många år iDavides styrelse. Hon hade själv bett om att avgå och vi kan alla bara tacka henne från djupet av våra hjärtan för det arbete och det engagemang hon har tillfört Davide och styrelsearbetet. Så vill vi även tacka Walter Druml för att han hittade en firma på Gotland som kunde tjära kapellets tak vilket skedde i september. Ett andra lager tjära kommer att behövas under våren, åtminstone på den sida som är extra starkt utsatt för väder och vind. Detta krävde en ny trefasanslutning för skyliften. När vi öppnade för säsongen hade Calle införskaffat två nya, men billiga och eleganta gasspisar med elektriska ugnar, som gör matlagningen i ladan mycket enklare. Stort tack till WalterDruml och Rainer Szwerinski för installationen. Även ett tack för vårstädningen som Calle med ett damlag från Järna fixade. Kapelldörren fick också ett nytt lager färg av Klaus Heins i somras. Och som alltid har Rebecka Walldén bommat igen Davide inför vintern ett stort tack för den insatsen.
Till nästa år planerar vi att ta itu med belysningen på ladans loft. Och Walter Druml ska försöka hitta en bättre lösning så att de tre toaletterna inte behövs tömmas flera gånger om dagen när vi har många gäster på platsen. Vi vill passa på att tacka alla givare som har gjort detta möjligt och som gör nya saker möjliga!!

I höstas träffades förberedarna för nästa års Östersjömöte i Köpenhamn. Mette Weinhardt ochLisa Bratlann, tog hand om oss på ett underbart sätt så att vi kunde förbereda nästa års möte. Ochså kommer mötet 2024 att ha rubriken:

A N D A S M I T T H J ÄR T A !

A T M E H E R Z !

H E N G I T Ä S Y D A N !

Vi ser med spänning på hur allt kommer utvecklas nästa år, nya människor har anslutit sig till vårt team, andra har tagit en paus. Förutom svenska och tyska kommer titeln nu också att finnas påfinska på affischer och flygblad. Mötet kommer att äga rum från lördag 20/7 till fredag 26/7. Vi hoppas kunna skicka ut flyern i början på det nya året, så anmäl dig gärna så snart som möjligt, då antalet deltagare är begränsat.

God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi er alla!

Östersjödagarnas förberedelsegrupp och styrelsen för Davide genom Carl van der Weyden och Gerhard Ertlmaier

Konto stiftelsen Davide:

IBAN: SE 19 9500 0099 6026 4770 0224 BIC: ND5ASESS PostGiro 4770022-4

Byggkonto Davide:

IBAN: DE 17 2512 0510 0007 4540 00 BIC: BFSWDE33HAN Kennwort: Baukonto

Klicka här för större och utskriftsvänlig versionGLIMTAR FRÅN ÖSTERSJÖMÖTE 2023 PÅ DAVIDE

Information om lägergården Davide

Information kommer inom kort!

Kontakt

Ansvarig präst:

Carl van der Weyden
Tel. 070 2305257
carl@kristensamfundet.se

Adress

Kristensamfundets lägergård
Gammelgarns Davide 239
62367 Katthammarsvik

gotland@kristensamfundet.se

Gåvor och bidrag till lägergården Davide

plusgirokonto: 4770022-2

eller till …