| | Kategori:

Välkommen till Kristensamfundet i Sveriges nya hemsida!Nu är den på plats och vi hoppas att du som besökare snart ska känna dig hemma här och med enkelhet hitta det du söker efter. Under flera månader har vi planerat, designat och byggt för att försöka skapa en så användarvänlig upplevelse som möjligt.VAR FINNS INFORMATIONEN?

Webbsidan har fått en helt ny design och ett nytt menysystem. I menyraden högst upp på sidan hittar du snabbt information om Kristensamfundets församlingar i Sverige och i världen, här kommer du även till kontaktuppgifterna och till blogginläggen.

Förutom att klicka på menyfliken ”i Sverige” hittar du också till de olika svenska församlingarna genom att klicka på korset i startsidans mitt eller på texten ”Välkommen till portalen för de svenska församlingarna” längst ner på sidan. Här finns ytterligare en knapp för blogginläggen, en knapp för att prenumerera på inläggen och församlings-programmen och en för att lyssna på vår podcast.

PRENUMERATION

Du som redan är prenumerant och får blogginläggen per email från kristensamfundet.se behöver inte anmäla dig igen. Önskar du bli prenumerant behöver du bara fylla i uppgifterna här. Nytt är att du via hemsidan kan anmäla dig för att få program och nyhetsbrev från de enskilda församlingarna.

INTEGRITETSPOLICY

Vi är glada över att kunna lanserat en nästan cookiefri sida som inte behöver samtycke. Webbplatsbesökaren förblir anonym för oss och ingen information lagras. Personlig information som skickas till oss används endast för att sända ut nyhetsbrev via e-post, om man har begärt det.

TACK

Hemsidan är designad och framtagen av Riccardo Delfino (Die Kunst des Webdesigns), som med tålamod lyssnat sig in i våra önskemål och med stor generositet tagit sig an uppdraget. Ett hjärtligt tack till honom!TA DIG TID

Vi ber om överseende med att sidan ännu inte är helt färdig och att det ena eller andra måste justeras eller kompletteras. Ta dig tid att bekanta dig med de nya funktionerna. Här kan du gå in på sidan för att utforska den närmare!

Vi hoppas att du kommer att uppskatta den "digitala uppfräschningen" och är det något du undrar över så tveka inte att höra av dig till Ylwa Breidenstein per mail: ylwa.breidenstein@kristensamfundet.se eller tel 070 7935 222.Kategorier

Sök efter nyckelord i alla inlägg

Allt innehåll på denna webbplats är fritt tillgängligt för personligt, privat och icke-kommersiellt bruk.

Om du uppskattar våra blogginlägg och kanske vill använda och sprida dem vidare ber vi dig att stödja vårt arbete med en …